Mersin (İçel) Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Oto galeriye silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

MERSİN’İN ANAMUR İLÇESİNDE HUSUMETLİ OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN İKİ TARAF ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGA SONUCU 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 2 KİŞİ YARALANDI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Oto galeriye silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
80 views
02 Mart 2021 - 19:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Mersin’in Anamur ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir oto galeriye silahla açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Mersin- Antalya yolu üzeri Sağlık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda meydana geldi. İddialara göre, daha önce aralarında alacak-verecek meselesi bulunan iki taraf arasında bir gün önce tartışma yaşandı. Bugün de olayın devamında kimliği belirlenemeyen kişiler otomobille gelerek oto galeriye silahla ateş açtı. O sırada oto galeride bulunan C.T, Z.A ve İ.T yaralanırken, şüpheliler ise geldikleri otomobillerle olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan İ.T özel hastaneye kaldırılırken, C.T ve Z.A Anamur Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Boynundan vurulduğu öğrenilen İ.T, kaldırıldığı özel hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarına devam ederken güvenlik güçleri kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.